Inger Forbes

”Jeg kan på det varmeste anbefale Lara. Både min datter og jeg har fået behandlinger og de har betydet, at vi har fået meget mere ro og glæde i hverdagen. Det er jeg meget taknemmelig for. Lara har en sjælden evne til at finde ind til kernen af problemer og hun hjælper med at forløse disse gennem samtale, healing og massage.”  

Lotte Weaver

”Efter en behandling hos Lára er jeg fuldstændig i balance og nærværende. Mit sind er stille, og min krop summer af velvære. Det, der sker under en behandling, er svært at sætte ord på. Det mærkes som om, Lára har flere hænder end blot to, og hendes hænder er magiske. En chakra healing massage hos Lára er den bedste gave, jeg kan give mig selv. Det sker healing på et dybt plan.”

Hazal Koc

”Jeg har døjet med svære smerter i kroppen. Jeg har været til læge mange gange, som har henvist mig til diverse behandlinger, men jeg har ikke fået den hjælp, jeg har haft behov for. Da jeg mødte Lára, havde jeg faktisk givet op. Lára har givet mig mit liv tilbage. Jeg er smertefri og tager ikke længere smertestillende medicin. Hun er dygtig og professionel, og hun er altid ærlig. Når jeg fortæller om min oplevelse hos Lara, tror folk ikke på mig. Det er bare til de selv prøver hende. Láras behandlinger er ubeskrivelige og skal prøves.” 

Anna Karin Júlíussen

”Jeg glæder mig altid når jer har bestilt en tid hos Lára.  Jeg går ind stresset, træt og bekymret. Inde hos Lára er der en god atmosfære, der dufter godt og briksen er varm og behagelig. Jeg møder Lára, som tager fat i mine problemer.  jeg får altid en rigtig god snak med hende.  Snakken er noget ekstra - Jeg får nyttige oplysninger og har taget mange gode beslutninger ud fra vores snak.  Jeg går ud fra Lára og føler mig 10 år yngre og et meget bedre sted mentalt.”  

Inga Kristjánsdóttir

Body SDS behandlingen hos Lára er noget af det mest ekstreme jeg har oplevet og er noget af det bedste mod mine smerter og usmidighed.  Behandlingen er kort og kraftfuldt uden at være tortur.  Jeg har det altid helt fantastisk efter. Chakra Healing massagen er "out of this world", fuldstændig fantastisk og sender én helt ned i en dyb, restorativ afspænding.  Lára er helt fantastisk og jeg kunne ikke anbefale hende mere.”  

Marion

Massagebehandling hos Lara kan varmt anbefales. Lara er en super dygtig behandler, der med sit behagelige væsen og blide, men effektive behandling får mig til at slappe fuldstændig af, også længe efter behandlingen er overstået. Det er slut med nakkespændinger og ømme gigtknæ, efter jeg har mødt Lara.”  

Tanja Bundgaard

Jeg har jævnligt fået healingsmassage hos Lára gennem de sidste par år, og jeg må sige, at hun er den dygtigste massør, jeg endnu har besøgt. Et besøg hos Lára er vitaliserende, og jeg rejser mig uden undtagelse altid fra briksen, med en fantastisk følelse af velvære og grounding i både krop og sind. Lára er empatisk, nærværende og har en intuitiv fornemmelse og forståelse for hvilke behov, der presser sig på lige den dag. Jeg kan varmt anbefale et besøg hos Lára.”