logo-BODYSAGA.png

OM BODY SAGA

Om Lára Jensdóttir ​

Min livsmission


Min mission gennem Body Saga er at hjælpe dig med at finde ro og balance ved at løsne op for de fortællinger, din krop bærer på.

Vores krop husker alt. 

En bestemt duft, et ord, en lyd, et stykke musik kan bringe sindsstemninger, vi måske ikke engang ved, hvorfor pludselig indtager os. 

 

Vores krop ved det. Den husker alt det, vores hoved ikke altid husker. Vores krop kan fortælle et væld af sagaer, eventyr, fortællinger. 

 

Mine klienter


Når mine klienter kommer til mig, er det for at få hjælp til at løsne op for spændinger eller smerter i kroppen, for at få ro og komme i balance. Spændinger og smerter stammer ikke fra de fortællinger, vi helst vil huske – måske kommer de af overbelastning, af stress, af uheld, eller fra traumer, vi går igennem nu eller har haft tidligere i livet. Nogle gange ved vi hvorfor. Andre gange gør kroppen bare ondt og er anspændt. Vores krop finder sin egen måde at sende signaler til os, når vi ikke er i balance. 

Min saga


Jeg er fra Island, hvor sagaer beretter om et land, hvor naturen på en gang består af råstyrke og skønhed. 

Jeg har flere uddannelser og et væld af kurser, der giver mig den viden, der kan hjælpe din krop, psyke og sjæl til ro og balance. Men jeg tror på, at min livserfaring er endnu vigtigere i mit møde med dig. Jeg har arbejdet intenst med min egen krop og har mine egne livsfortællinger, der gør, at jeg kan møde dig, hvor end du er med genkendelse – uanset om du kommer for at blive forkælet med en healingmassage, har brug for at genvinde din balance, eller om du kommer med en tung livshistorie, som kroppen nægter at fortsætte med at holde på. 

 

At hjælpe din krop, psyke og sjæl til ro og balance giver mit livs saga mening. 

 

Mine uddannelser

Kropsterapeut udd.v. Body SDS.

Healingsmassør & samtaleterapeut ved Kilden.

RAB-godkendt og DAKOBE registreret.