logo-BODYSAGA.png

BEHANDLINGER

Body SDS

En Body SDS behandling hos Body Saga hjælper dig til at give slip på spændinger, sætter gang i dit lymfekredsløb og skaber flow i din krop. Du vil opleve en fysisk, psykisk og mental afspænding. 

En Body SDS session virker mere som en behandling end massagerne. Jeg går mere til din krop og mere direkte ind i eventuelle spændinger eller smerter. Din krop siger selv fra og lukker ned, når jeg ikke får lov at komme dybere i et område. Det er en naturlig del af dens forsvarsmekanisme kun at lukke op dertil, hvor du kan følge med. Jeg er uddannet og trænet i at lytte til din krops reaktion og ved hvor og hvor langt, jeg kan gå ind.

 

AWA Chakra Healing Massage - 80 min

En Chakra healings massage hos Body Saga er en blid, omsorgsfuld og dybdegående kropsmassage, der virker beroligende på både din krop og dit sind og støtter dit energi- og chakrasystem i at finde balance.

Det er ren forkælelse og velvære, samtidig med at kommer du i en dyb afspænding. I denne tilstand kan du opleve, at der dukker tanker, følelser, billeder og erindringer op, som knytter sig til de spændinger, vi arbejder med i massagen. Du oplever en nær kontakt til din krop og dine følelser, som du kan arbejde med at bevare efter massagen. På den måde er healingmassage, udover velvære, et stærkt værktøj til bevidsthed omkring kroppen, og det den siger. Jeg støtter dig naturligvis i at tolke kroppens sprog.

AWA Chakra Healing Massage - 50 min

Massagen er til dig, der ikke er klar til at gå i en Body SDS eller fuld chakrahealing. Vi arbejder lidt mindre i dybden, og det er mest af alt en rigtig god massage, der giver dig velvære og skaber flow i kroppen, når vi får løsnet op for spændingerne. Som i healingsmassagen vil du mærke din krop og derved skabe en stærkere forbindelse til den, som du kan arbejde videre med. 

Som behandler har jeg tavshedspligt og alle oplysninger behandles fortroligt.

 


Book en tid.